Oma weet raadt met kalknagels. Enorm vervelend zijn het, kalknagels. Er zijn helaas veel te veel mensen die er last van hebben. Je nagels worden er enorm lelijk door, het is dus niet bepaald charmant. Door een huidschimmel gebeurd het allemaal, deze zorgt namelijk voor een infectie in de nagel. Dit kan gebeuren omdat je bijvoorbeeld in contact bent geweest met iemand anders die ook kalknagels heeft. Dit is echter niet de manier waarop de meeste mensen besmet raken. De meeste mensen krijgen kalknagels via schimmel sporen (deze schimmelsporen zitten o.a.. in huidschilfers van mensen die reeds besmet zijn. Heb je niet genoeg afweer in je lijf, dan is dat ideaal voor de schimmel om zich te vergroten.

Enorm veel Nederlanders hebben kalknagels

Er zijn onderzoeken geweest waaruit blijkt dat zo’n 2 van de 3 Nederlanders weleens kalknagels hebben gehad of momenteel hebben. Kortom, een enorm groot Nederlanders heeft met deze vervelende kwaal te kampen. Voordat we kijken naar een oplossing voor je kalknagels gaan we met oma kijken naar het voorkomen van kalknagels. Misschien heb je ze momenteel nog niet, houden zo! Maar het is de kunst om ervoor te zorgen dat je ze in de toekomst ook niet gaat krijgen. Voorkomen is een stuk beter dan genezen zegt mijn oma altijd.

Voorkomen

Vochtige plekken zijn een ideale plek voor schimmels om te groeien en groter te worden. Zorg er daarom voor dat je voeten en tenen goed droog zijn. Ook tussen je tenen moet je de huid goed droog houden. Doe je dit niet, dan is het voor schimmels makkelijk mogelijk om zich te ontwikkelen. Let er dus op dat je alles goed droogmaakt na het douchen, na een bad of als je bent wezen zwemmen in een zwembad of plas bij je in de buurt. Vooral op dit laatste punt heeft oma nog een tip voor je. Als je van plan bent te gaan zwemmen in een zwembad bij je in de buurt, neem dan slippers mee. Met slippers heb je een extra bescherming tegen het oplopen van de schimmel die zorgt voor kalknagels. Kortom, altijd even slippers aan doen als je naar het zwembad gaat!
Een andere, makkelijke manier om jezelf beter te beschermen is het niet te vaak wassen met zeep. Het is niet nodig om dagelijks zeep op je voeten te smeren als je gaat douchen bijvoorbeeld. Door de zeep komt de beschermende houdlaag een beetje los, met een extra risico op besmetting.

De oplossing voor kalknagels

Genoeg over het ontstaan van kalknagels en het voorkomen ervan. De kans is groot dat je dit artikel aan het lezen bent omdat je al kalknagels hebt momenteel en omdat je wilt weten hoe je ze kunt wegkrijgen. Heb je al een nagelvijltje in huis? Met zo’n vijltje kun je de verdikking wegvijlen. Als je dit zelf niet aandurft, of je vind het lastig, dan kun je altijd nog een pedicure bezoeken. Een pedicure weet alles van nagels en heft de ervaring om de verdikking weg te vijlen voor je.

Nagellak

Een oplossing, welke eigen geen oplossing is, is nagellak. Je kunt nagellak op je nagel smeren om het er allemaal wat fraaier uit te laten zien. Maar je snapt zelf waarschijnlijk ook wel dat de schimmel hierdoor niet gaat verdwijnen. Als tijdelijke oplossing is het dus wel handig, maar het biedt geen permanente, goede oplossing.

Oma-weet-raadt-kalknagelsTopmiddel Naloc

Een ideaal middel om kalknagels weg te krijgen is Naloc. Dit middel dringt goed door te in de nagels en zorgt voor het herstel van de nagel. Verdere groei van de schimmel wordt met Naloc voorkomen. Dat is wat je moet hebben natuurlijk, de schimmel moet zich niet verder kunnen ontwikkelen, maar juist teruggedrongen worden. Binnen 2-3 weken heeft maar liefst 77% van de gebruikers al resultaat! Na 8 weken loopt dit percentage op tot maar liefst 92%! Kortom, zulke percentages geven wel aan dat Naloc echt werkt. Het middel is heel eenvoudig te gebruiken. Je hoeft namelijk maar één keer een klein laagje aan te brengen op de nagel (per dag). Oma raadt je aan om Naloc te gebruiken tegen kalknagels. Oma hoopt dat je er snel vanaf bent!

Bestel dit middel vandaag nog en begin met je behandeling! Een weg naar een leven zonder kalknagels.

 

Deel deze tips met je vrienden!
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2024 Grootmoeder weet raad. All Rights Reserved