Oma weet raadt met aarsmaden. Aarsmaden zijn heel erg vervelend in veel gevallen. Je krijgt namelijk al snel jeuk rondom de anus. Dit komt omdat de kleine maden (vooral) ’s avonds en ’s nachts richting je anus opening kruipen en daardoor heftige jeuk kan optreden.

De oplossing van oma!
Hoe kun je aarsmaden laten verdwijnen? De enige manier hiervoor is een zogenaamde wormkuurtablet. Dit is een klein tabletje dat je inneemt en na een week of 2 nog een tabletje. Je zult zien dat de aarsmaden vanzelf verdwijnen.Voor de prijs hoef je het niet te laten, want zo’n kuur koop je al voor minder dan 3 euro.

Wormkuurtabletten

 

 

Koop deze kuur direct online en kom van je aarsmaden af!

 

 

 

 

Meer weten over aarsmaden?
We zullen je in het kort nog even wat meer vertellen over de zogenaamde aarsmaden. Vaak zie je dat aarsmaden voorkomen bij kinderen. Dit komt omdat kinderen vaak buiten spelen en met hun handen en vingers spelen in een zandbak bijvoorbeeld. Zo’n zandbak zit vaak vol bacteriën. Doordat kinderen vervolgens gaan duimen of omdat ze gewoon hun vingers in hun mond stoppen kan de besmetting optreden. De eitjes worden het lichaam binnengebracht en nestelen zich in de darmen van het kind (of volwassene). In de darmen vinden de eitjes en aarsmaden het enorm fijn. Wordt er niks gedaan aan de aarsmaden qua behandeling dan zal het aantal alleen maar toenemen. Aarsmaden zijn eenvoudig te behandelen zoals je net hebt kunnen lezen. Even een wormenkuur kopen en gebruiken en je bent er binnen een paar weken vanaf. Zorg ervoor dat je een goede hygiëne hebt en krab vooral niet aan de anus, hierdoor kan er een vernieuwde besmetting plaatsvinden. Zorg er ook voor dat deurklinken en kranen e.d. goed schoongemaakt worden, want besmette kinderen of volwassenen kunnen eitjes achterlaten op dat soort plekken nadat ze aan hun anus hebben gekrabd.

Heb je mer vragen over aarsmaden, kijk dan op de aarsmaden website of raadpleeg je huisarts!

Deel deze tips met je vrienden!
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2024 Grootmoeder weet raad. All Rights Reserved