Oma weet raadt met vliegen. Vooral in de zomer vliegen ze overal rond, vervelende vliegen. Je wilt natuurlijk ten alle tijde voorkomen dat vliegen op je eten gaan zitten bijvoorbeeld. Puur omdat het niet de meest schone beestjes zijn. Gelukkig heeft oma wat tips voor je, om zeer snel van die vervelende vliegen af te komen. Wij zullen de tips even met je doornemen.

Vliegenvanger

Een zeer effectieve oplossing is een elektronische vliegenvanger. Je hebt zo’n vliegenvanger al voor een paar euro, dus voor het geld hoef je het niet te laten. Door een stroomstoot wordt de vlieg verlamd. Je kunt bijvoorbeeld de Vapona Electronic Vliegenvanger aanschaffen. Het voordeel van deze vliegenvanger is het feit dat de batterijen er ook al bijgeleverd zitten. Als je hem thuis hebt kun je dus direct aan de slag met het verdelgen van die vervelende vliegen.

Oma-weet-raadt-vliegenKleefband

Een andere oplossing, die overigens ook goed werkt en dus effectief is, is een zogenaamde kleefband. Denk bijvoorbeeld aan de Roxasect Vliegenvanger. Deze kleefband bevat geen enkele giftige stof, maar een zeer sterk klevend middel. De vlieg vliegt dus op de kleefband en komt er vervolgens nooit meer vanaf. Dit leidt er dus toe dat de vlieg doodgaat. Zo’n kleefband is dus de ideale manier om van je vliegen af te komen!

Klik op de afbeelding hiernaast om deze kleefband direct te bestellen. Je hebt hem snel in huis en vervolgens kun je aan de slag met het verdelgen van die vervelende vliegen in je huis!

Deel deze tips met je vrienden!
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2024 Grootmoeder weet raad. All Rights Reserved